Menu
Top_PE_5

PRIVATLIVSPOLITIK

Tima A/S, CVR 15516097, i det følgende benævnt "Tima", "vi", "os" eller "vores" er er dataansvarlig for de personoplysninger vi indsamler, og vi er forpligtet til at beskytte og respektere dit privatliv og din personlige integritet, når du handler med os, deltager i konkurrencer, tilmelder dig nyhedsbreve, browser på vores websites, eller benytter vores tjenester. 

Denne Privatlivspolitik vil hjælpe dig med at forstå, hvilke personlige oplysninger vi indsamler om dig, hvorfor vi indsamler oplysningerne og hvordan vi anvender dem. Vi vil også forklare, hvordan du kan udøve dine rettigheder, når du betror os med dine personlige oplysninger. Vi beder dig om at læse denne Privatlivspolitik omhyggeligt igennem. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Vær opmærksom på at vores websites kan indeholde links til og fra andre websites der tilhører vores leverandører, samarbejdspartnere eller andre relevante aktører. Hvis du følger et link og bruger disse tjenester skal du være opmærksom på, at de har deres egne privatlivspolitikker og at vi ikke bærer noget ansvar for deres indsamling og behandling af personoplysninger.


KUNDEOPLYSNINGER

Hvis du er forhandler eller kunde indsamler vi firma og personnavne, adresse- og kontaktoplysninger, herunder telefonnumre og e-mailadresser, handelsoplysninger, salgsstatistikker samt eventuelle bank- og kontooplysninger. Ved kortbetaling i webshoppen bruger vi en anerkendt betalingsoperatør og har ikke adgang til kortoplysningerne. Vi indsamler desuden andre relevante oplysninger, som du frivilligt giver os i forbindelse med samarbejdet.

Oplysningerne indsamles for at kunne effektuere de handels- og leveranceaftaler vi indgår.


Vi deler efter behov dele af oplysningerne med vores transportører, revision, advokat, forhandlere og vores leverandører af datasystemer og hostingtjenester. Disse virksomheder er databehandlere under vores instruks og behandler data, som vi er dataansvarlig for. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os og er underlagt fortrolighed om disse. Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne.


Data opbevares i lukkede databaser i ukrypteret form. Vi opbevarer oplysningerne så længe de er relevante for os dog mindst 5 år.


HJEMMESIDER

Besøger du vores hjemmesider indsamler vi anonymiserede oplysninger om adfærd og søgeoplysninger.


Oplysningerne bruges til at forbedre hjemmesidens tekniske drift samt til markedsførings- og statistikformål.


Vi deler oplysningerne med udbydere af digitale marketingkampagner og statistiksystemer, her primært Google. Disse udbydere kan være etableret udenfor EU hvor der gælder andre regler. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45. Disse virksomheder er databehandlere under vores instruks og behandler data, som vi er dataansvarlig for. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os og er underlagt fortrolighed om disse. Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne.


Data opbevares i anonymiseret form hos de nævnte databehandlere og i cookies i din browser. Oplysningerne slettes ikke. Cookies kan du selv slette i indstillingerne til din browser.


SERVICEBOG

Registrerer du dig i vores elektroniske servicebog, som er en del af vores website, registrerer vi personnavne, adresser, telefonnumre og emailadresser samt oplysninger om dit produkt og produktets servicehistorik.


Oplysningerne indsamles for at kunne effektuere de garanti- og serviceaftaler vi indgår.


Oplysningerne deles med vores forhandlere og leverandører af datasystemer og hostingtjenester. Disse virksomheder er databehandlere under vores instruks og behandler data, som vi er dataansvarlig for. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os og er underlagt fortrolighed om disse. Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne.

Desuden deles produkternes servicehistorik offentligt, men anonymiseret, ved indtastning af produktets serienummer.


Data opbevares i lukkede databaser i ukrypteret form. Vi opbevarer oplysningerne så længe de er relevante eller indtil du ønsker dem slettet.


DINE RETTIGHEDER
Du er til enhver tid berettiget til at få oplyst hvilke informationer, vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være samt hvorfra oplysningerne stammer.


Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til os. Du kan blive bedt om at dokumentere, at du er den person, du giver dig ud for at være.


Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Såfremt du bliver opmærksom på fejl i de oplysninger, vi har registreret om dig, opfordrer vi dig til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret.


Du har ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os. I de tilfælde hvor vi skal overholde retlige forpligtelser, er vi dog ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.


Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger med henblik på direkte markedsføring, herunder den profilering der foretages for at kunne målrette vores direkte markedsføring. Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger.


Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger. Klagen kan blandt andet indgives på mail dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00.


SIKKERHED

Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

FIRMAOPLYSNINGER
TIMA A/S, Ryttermarken 10, 3520 Farum, CVR 15516097, e-mail: salg@tima.dk, telefon: +45 36 34 25 50.

SE OGSÅ

• Handelsbetingelser

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.