Menu

HANDELSBETINGELSER

Disse handelsbetingelser gælder for al online handel på tima.dk, hondapower.dk, hondamarine.dk, cramerhave.dk, vari.dk og epgeneratorer.dk. Hjemmesiderne præsenterer vores produkter og giver mulighed for at købe udvalgte produkter online. 

Produkterne sælges og serviceres ligeledes gennem et netværk af forhandlere, som vi henviser til på hjemmesiden. På onlineordren vælger du en forhandler, som vil være din kontakt og servicepartner efterfølgende. Forhandleren vil tage sig af rådgivning, service og eventuelle reklamationer. 
Alle aftaler indgås på dansk og alle betalinger er i DKK.


Bemærk, at vores webshop henvender sig til forbrugere og professionelle slutbrugere. Ved bestilling af varer online bekræfter du, at du ikke køber varer med henblik på videresalg.


FIRMAOPLYSNINGER
TIMA A/S, Ryttermarken 10, 3520 Farum, CVR 15516097, e-mail, telefon: +45 36 34 25 50.


Tima er enedistributør i Danmark, Island, Grønland og på Færøerne af Honda Power Equipment, Honda Engines, Honda Marine, Cramer havemaskiner, Vari havemaskiner, Europower generatorer, AMT både, Terhi både og Silver både.


SÆLGERS ANSVARSFRASKRIVELSE

Billeder og oplysninger på hjemmesiden er vejledende og bruges til at præsentere produkterne. Der tages forbehold for fejl i data, beskrivelser, specifikationer, lagerbeholdninger, leveringstider og priser. Produkterne kan være vist med ekstraudstyr.

Priserne er dagspriser. Såfremt andet ikke er angivet er alle priser inkl. moms og andre afgifter. 
Den maksimale ordresum er begrænset til 25.000 DKK inkl. moms.


Vi forbeholder os retten til at annullere din ordre som følge af uregelmæssigheder i den tekniske behandling, i leveringen, i betalingen eller lignende situationer. Dette gælder også såfremt der er fejl i prissætningen, vi har mistanke om svindel eller til at køber på anden måde ikke lever op til handelsbetingelserne. En bindende bekræftelse/faktura fremsendes, når ordren er færdigbehandlet.

Ved slagtilbud forbeholder vi os at fordele den udbudte mængde imellem de indkomne bestillinger / købere, såfremt der er købere som bestiller flere enheder. 

INTELLEKTUELLE RETTIGHEDER
Tima A/S eller vores underleverandører ejer alle intellektuelle rettigheder til hjemmesiden herunder billeder, beskrivelser, logoer, navne m.v.

Hjemmesiden eller dele heraf må ikke kopieres uden skriftligt samtykke fra Tima A/S.


BESTILLING
Sådan handler du hos os.

1. Find de varer du ønsker at købe og vælg antal og klik på "køb"

2. Gå til indkøbskurven og klik på "bestilling"
3. Indtast dine kontaktoplysninger
4. Vælg din lokale forhandler
5. Vælg levering eller afhentning
6. Indtast betalingsoplysninger
7. Godkend vores handelsbetingelser
8. Godkend ordreresumé


BETALING
Betaling kan foretages med Dankort, VISA/Dankort og Mastercard. Ordrebeløbet hæves først på det tidspunkt, hvor varen afsendes fra vores lager.

Betalingen foregår som en sikker betaling hos NETS med epay/Bambora som betalingsformidler, hvortil alle oplysninger overføres krypteret. Tima har ingen adgang til dine kortoplysninger og kan kun hæve det aftalte beløb eller et beløb, som er mindre.


OMKOSTNINGER
Der påføres ingen omkostninger eller gebyrer ud over dem, som er angivet på ordren ved godkendelsen.


LEVERING
Levering foregår med Danske Fragtmænd A/S og kræver, at der er nogen til stede på leveringsadressen på leveringstidspunktet. Er dette ikke tilfældet skal varen afhentes på nærmeste fragtmandsterminal. Det er muligt at anføre på ordren, at chaufføren må stille varen på dit ansvar uden kvittering. Herved overgår risikoen for produktet til dig, når det er stillet det aftalte sted. Leveringen sker til kantsten.


GEOGRAFI
Der forsendes kun varer til brofaste adresser i Danmark.


FORTRYDELSESRET

Som privat forbruger kan du fortryde købet senest 14 dage efter du får varen stillet til rådighed. Du skal skriftligt meddele os, enten ved at besvare e-mailen med ordredokumenterne eller ved at udfylde denne formular, at du ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende. Efter du har gjort det, har du yderligere 14 dage til at returnere varen til os eller forhandleren. Du skal kunne dokumentere, at du har gjort dette.

Bemærk, at du efter reglerne ikke kan nægte modtagelse af varen i den tro, at du herved gør fortrydelsesretten gældende.

Varen sendes retur til os på vores firmaadresse, som er anført ovenfor. Eventuelle omkostninger til forsendelse og håndtering skal du selv betale. Bemærk, at vi ikke modtager varer som er sendt til os pr. efterkrav. 


Du kan også vælge at aflevere produktet hos forhandleren, som herefter vil forestå returneringen til os på din regning. Du bærer ansvaret for varen og forsendelsen indtil varen ankommer hos os eller den valgte forhandler. 

Ved returnering skal du altid medsende en kopi af ordrebekræftelsen eller fakturaen.

Ved erhvervskøb er der ingen fortrydelsesret.

VARENS STAND VED RETURNERING
Du har ret til at pakke varen ud, besigtige den og eventuelt afprøve den, på samme måde som du ville have mulighed for i en forretning.

Det er vigtigt at du ikke ødelægger emballagen og at du kan emballere produktet, som det var, da du modtog det. Er emballagen ikke komplet vil dette påvirke vores salgsmuligheder og håndtering med en værdiforringelse til følge.

Vælger du at hælde olie og benzin på motoren og eventuelt også afprøve dens funktion, har du taget produktet i brug. Det vil ikke kunne lade sig gøre uden produktet påføres brugsspor med en væsentlig værdiforringelse til følge.

Har du pakket produktet ud og er du usikker på værdiforringelsen, kan du henvende dig til os eller til den valgte forhandler, som kan give dig en foreløbig vurdering. 

Når vi modtager produktet retur vil vi vurdere produktets stand og en eventuel værdiforringelse. Herefter vil vi inden for 14 dage refundere dig købesummen fratrukket eventuelle fragtomkostninger, betalingsgebyrer og værdiforringelse. Du vil modtage en specificeret kreditnota pr. e-mail.

Er varen brugt i en grad som ligger ud over almindelig afprøvning i en forretning, kan vi nægte at modtage varen retur.

GARANTI OG REKLAMATIONSRET
For alle varer gælder som minimum den reklamationsret, der reguleres af købeloven. I visse tilfælde giver producenten en fabriksgaranti, som stiller dig som køber bedre end købelovens reklamationsret. Yderligere tilbyder Tima A/S på udvalgte produkter en udvidelse af fabriksgarantien mod registrering og produktets regelmæssige servicering hos en autoriseret forhandler.

Er reklamationen berettiget og ikke opstået som følge af fejlagtig brug/opbevaring eller anden skadevoldende adfærd, vil du afhængig af situationen få repareret eller ombyttet produktet. I særlige tilfælde vil du kunne hæve købet eller få afslag i prisen. Reparationen foretages ved indlevering til den valgte forhandler eller en anden autoriseret forhandler. Du skal reklamere indenfor rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.


Ved forbrugerkøb er reklamationsretten 24 måneder fra fakturadato. Ved erhvervskøb er garantien produkt- og brugsafhængig, og vilkårene oplyses ved henvendelse til os.

SE OGSÅ

• Privatlivspolitik