Menu

Professionelle batteridrevne havemaskiner

Dato:
24-02-2019
82V220G_3Cramer introducerer nu to nye serier af batteridrevne havemaskiner. En serie på 40 volt til den kvalitetsbevidste havebruger der omfatter 13 maskiner samt 2 batterier og ladere. Heril kommer en kraftig og professionel serie på hele 82V med 23 maskiner samt 6 batterier og 3 ladere. Endelig er der to nyudviklede robotklippere som flytter overliggeren for hvilke funktioner en robotklipper skal have til prisen.

Det betyder at uanset hvilket batteri du måtte købe, så kan du få et bredt og dækkende sortiment af maskiner at sætte batteriet til.

Batterimaskinerne er udviklet i samarbejde med Cramers moderselskab, Globe Group, som er en af verdens største producenter af batteridrevne havemaskiner, motorer og batterier. Globe Group har mange års erfaring med udvikling og produktion af batteridrevne havemaskiner, både med egne brands der primært er solgt i USA og som OEM-producent til kendte mærkevarer som Stihl, Stiga, Toro, Craftsman, Bosh, Metabo, Ryobi og flere.

Udviklingen foregår i Globe Groups europæiske udviklingscenter der ligger i Jönköbing, Sverige, hvor et større antal erfarne ingeniører og produktudviklere har ansvaret for udvikling og tilpasning af produkterne, så de modsvarer den kvalitet og funktion det forventes af krævende europæiske gartnere og professionelle forbrugere.


Se produkterne HER


Link:
Kat_Cra11