Menu

HRX - Verdens bedste plæneklipper

Dato:
01-03-2019

Hører du til dem som vædsætter detaljer og funktion skal du se nærmere på Honda HRX. At HRX er uovertruffen plæneklipper er der ingen tvivl om, og ud over de lækre detaljer får du en robust plæneklipper i den kendte Honda-kvalitet. Hvis du er en af de mange, som stadig har eller husker Hondas plæneklippere i aluminium fra midten af 1980'erne eller de moderne plæneklippere med plastskjold fra 1990'erne, så ved du at de holder længe, og har været med til at give Honda sit fortjente ry for kvalitet og driftsikkerhed.

HRX537_VY_2

Modeller
Den attraktive HRX-serie består af 9 modeller. Klippehuset på enten 47 eller 53 cm er lavet af polycarbonat, som er 3 gange stærkere end stål og så kan det ikke ruste. Yderligere bidrager det, sammen med den kraftige Hondamotor, til at gøre plæneklipperen mere støjsvag. 


4i1 klippesystem
En specialitet for HRX er 4i1 klippesystemet. På maskinens "clip director" vælger man, hvor stor en del af det afklippede græs og opsugede løv man vil opsamle og hvor stor en del man vil bioklippe. Det betyder, at man altid kan få et perfekt klipperesultat med de dobbelte knive og bioklip, hvor maskinen har samlet den del op, der ellers ville være efterladt som klumper på græsset.


Transmission
Alle Honda HRX har variabel fremdrift, hvor man kan vælge mellem forskellige gearkasser. Med VST-gearet på HRX476 aktiverer man fremdriften med et ergonomisk Smart Drive-håndgreb, der fungerer som en speeder. Den er velegnet til plæner, hvor man ofte har behov for at ændre hastigheden. På HRX537 er håndgrebet lidt anderledes og fungerer som en fartpilot, hvor man indstiller den ønskede hastighed på en drejeknap. Topmodellen med hydrostat kører med den hastighed man indstiller den til, og er således mere velegnet til større plæner, hvor man klipper med jævn hastighed. Knivens hastighed er hele tiden optimal, da man ikke justerer på motorens omdrejninger.


Knivkobling
Flere af HRX-klipperne har også knivkobling, så man kan fjerne forhindringer i græsset, uden at slukke klipperen når den forlades. På mange klippere stopper motoren når man slipper sikkerhedsbøjlen, men med knivkoblingen er det kun kniven og man slipper således for at skulle starte klipperen igen.


Topmodellen HRX 537 HZEA har både hydrostat, knivkobling og elstart. Motoren er med ladespole, så du ikke selv skal lade batteriet - det sker mens du klipper.


Se og køb HRX produktprogrammet her


Find forhandler

Link:
HRX537_VYEA_3.jpg